ADANA / SARIÇAM - İncirlik İlkokulu

SON DÖNEMLERİN SES GETİRECEK, MUHTEŞEM PROJESİ

I WRITE, THEREFORE I AM

(YAZIYORUM O HALDE VARIM)

OKULUMUZDA eTwinning PROJESİ OLARAK KARŞINIZDA....

SES GETİRECEK, MUHTEŞEM PROJE

I WRITE, THEREFORE I AM

(YAZIYORUM O HALDE VARIM)

PROMİZİN KURUCUSU VE YÖNETİCİSİ DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZ NURULLAH SULANÇ VE TAKIM ARKADAŞI PROJE PINAR DÜLGER ÖĞRETMENİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

07-01-2024

Proje Hakkında Projemiz dijital ortamda hikayelerin yazılması, karikatürlerin oluşturulması, web2 uygulamalarını kullanarak etkinliklerin yapılması planlanmaktadır. Hikaye-masal çalışmaları, kavram çalışmaları, şiir çalışmaları, karikatür çalışmaları, yapılacaktır. Bu çalışmalarda çocukların erken yaşta başlayarak akran zorbalığı, aile içi şiddet, savaştan etkilenen çocuklar, istismar gibi farkındalık oluşturmalarını sözel zeka, görsel zeka, içsel ve sosyal zeka gibi alanlarda ve tüm gelişim alanlarını desteklenmesine yardımcı olacaktır. Öğrenci merkezli yaklaşım ile yaparak yaşayarak öğrenmelerine; eğlenceli ve çocuğun doğasına uygun öğrenme aktiviteleriyle onların eğitimlerini desteklemeyi amaçlıyoruz.

Yayın: 07.01.2024 - Güncelleme: 07.01.2024 17:42 - Görüntülenme: 50